RESIDENCE | CORTEZ CRESCENT

For this project, the design was greatly inspired by the natural surroundings of Grouse Mountain and the owners dynamic way of living.  A balanced combination between Scandinavian aesthetics and the West Coast family‘s lifestyle requirements dictated the space planning as well as the selection of the interior finishes. This resulted in vast and open spaces dressed with a selection of natural, calm and inviting materials. In addition, a series of windows and skylights were modified and added to the house to flood the interiors with natural light and maximize views of the natural landscape around it.

RESIDENCE I CORTEZ CRES.
Design Team: Shift Interiors
Photographer: www.emapeter.com
Contractor: Twin Lions Contracting

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.